Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

Soulnote

Soulnote is een high-end home audio merk van CSR, Inc., met hoofdkantoor in Kanagawa, Japan. CSR is in 2004 opgericht door de voormalige medewerkers van Marantz Japan. Het bedrijf heeft nu ongeveer 50 mensen in dienst. Hideki Kato, die sinds 2016 Chief Sound Manager is, heeft sinds eind jaren tachtig een lange professionele carrière. Kato was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de legendarische A-10-versterkers van NEC en de LHH-serie van Philips, maar bleef op de achtergrond. De eerste lancering van Soulnote in Europa was een paar jaar geleden met de SA300 / SC300 / SD300 / SC710 / SA730. Het huidige assortiment is echter gebaseerd op een heel ander ontwerpconcept dan de vorige modellen.

SOULNOTE A-3

Handleiding:
Brochure:

SOULNOTE A-1

Om het meeste uit de unieke kenmerken van SOULNOTE's originele perfect uitgebalanceerde, non-NFB discrete circuits te halen, hebben we elk klein detail van onze versterkers onderzocht op mogelijke verbeteringen.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-a1-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/soulnote-brochure-s1.pdf

SOULNOTE E-1

Gebaseerd op de circuitlay-out van onze legendarische ph1.0 phono-equalizer.
Een verbeterde phono-equalizer die gebruikmaakt van de onbeperkte mogelijkheden van analoge opnamen.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-e1-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/soulnote-brochure-s1.pdf

SOULNOTE D-1 N

Compatibel met 32-bit/768kHz PCM en 22,6MHz DSD (DSD512) geluidsbronnen. Een perfect gebalanceerde, discrete non-NFB DAC met onafhankelijke mono-modi en non-oversampling-modus.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-d1-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/soulnote-brochure-s1.pdf

SOULNOTE A-2

Alle SOULNOTE-producten bevatten de voordelen van onze perfect uitgebalanceerde non-NFB-technologie. Deze geïntegreerde versterker is uitgerust met een verscheidenheid aan mono drive- en eindversterkermodi.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-a2-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/soulnote-brochure-s2.pdf

SOULNOTE E-2

De E-2 ondersteunt zowel conventionele MC/MM-cartridges als DS Audio foto-elektrische cartridges door technische samenwerking met DigitalStream.
Het is een alles-in-één phono-equalizer die weergave mogelijk maakt met een breed scala aan phono-cartridges.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-e2-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/soulnote-brochure-s2.pdf

SOULNOTE D-2

Een DDS die gebruik maakt van de superlage jitter-eigenschappen van de LMX2594 met externe klokingangen. Een perfect gebalanceerde, niet-NFB discrete DAC die in totaal vier ES9038PRO-circuits gebruikt en non-over sampling ondersteunt.

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/soulnote-d2-handl.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/series-2-brochure.pdf

SPULNOTE X-3

Geboren uit de ontdekking van 's werelds eerste ontwerpprincipe - een ongelooflijke doorbraak in de ontwikkeling van een klok.

Handleiding:
Brochure:

SOULNOTE Z-3

De Z-3 Flagship Network Transporter is ontworpen om de capaciteit van ZERO LINK te maximaliseren door barrières in de ontwikkelingsfase weg te nemen.

Handleiding:
Brochure:

SOULNOTE M-3

Monoblock-eindversterker die emotievolle weergave naar high-end luidsprekers over de hele wereld brengt. Nieuwe uitgangstransistors van industriële kwaliteit voor een perfecte push-pull-structuur met non-negative feedback.

Handleiding:
Brochure:

SOULNOTE D-3

De ultieme D/A-converter met ZERO asynchrone circuits.

Handleiding:
Brochure:

SOULNOTE P-3

De P-3 heeft een volledig geïntegreerd en extreem verliesarm reed-relais RSR-2-12D "Made by SOULNOTE" en "kale" folieweerstanden van de hoogste kwaliteit. Een monstervoorversterker voor echte live muziekoptredens!

Handleiding: //cms.ice.be/files/497/p-3-handleiding.pdf
Brochure: //cms.ice.be/files/497/p-3-handleiding.pdf

SOULNOTE S-3

Extreem krachtige Super Audio CD-speler die fijne, natuurlijke geluiden en levendigheid reproduceert. Het ultieme digitale afspeelsysteem met kloksynchronisatie.

Handleiding:
Brochure: