Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

Lumin

Lumin heeft zichzelf tot doel gesteld om de perfecte streamers en hifi te ontwerpen en produceren, voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit! Als onderdeel van het beroemde Pixel Magic-concern uit Hong Kong voldoet Lumin aan de strategie van het moederbedrijf, wat zich uit in het ontwerpen en produceren van de beste en meest innovatieve high definition producten met geavanceerde softwareprogrammeringen en een luxe, compromisloos ontwerp.

Lumins assortiment behelst dan ook een imposante line-up van 's werelds beste en meest bejubelde audiofiele netwerk muziekspelers, die allemaal voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van het merk en haar ontwerpers.

Ondanks de extreem hoge eisen dat het merk Lumin zichzelf stelt waar het gaat om kwaliteit en bedieningsgemak, zijn de diverse Lumin producten het toonbeeld van schoonheid en staan ze stuk voor stuk hoog op de audiofiele ladder. Dat geldt voor elk Lumin product, van streamers tot aan de externe voedingen of de versterkers van het merk. Wat u ook maar wilt streamen, Lumin staat voorop als het gaat om techniek en innovatie. En dat blijft, ook nadat u een Lumin heeft aangeschaft! Zo was Lumin de eerste fabrikant ter wereld met een DSD-compatible streamer, worden populaire online streamingdiensten als TIDAL, Qobuz en zelfs het minder audiofiele maar veelgebruikte Spotify ondersteund en zijn technieken als de MQA-container voor High-Res audio of het Roon platform gewoon ondersteund.

Met de handige, immer evoluerende Lumin app voor iOS en Android is het bedienen kinderspel, terwijl de weergavekwaliteit voor elk Lumin product ervoor zorgt dat critici en recensenten over de hele wereld lyrisch zijn over het merk. Zien en horen verandert met Lumin producten in verslavend luisteren, waarbij de intentie van de uitvoerende artiest het enige is dat overblijft.


Lumin M1

De audiofiele alles-in-een oplossing! Lumin streaming versterker met krachtige Klasse D-versterking, extra USB- en analoge aansluitmogelijkheden.

Lumin X1

Topmodel Lumin muziekstreamer met DSD512 en PCM768 weergave, Tidal High Res, Qobuz High Res en volledige Android/iOS app bediening. Compromisloos ontworpen!

Handleiding:
Brochure:

Lumin P1

Audiofiele Lumin streaming DAC/ voorversterker met dual mono opbouw, 9 ingangen inclusief HDMI met ARC en een meegeleverde afstandsbediening.

Handleiding:
Brochure:

Lumin T3

Hoogwaardige Lumin streamer met een dubbele high end SABRE DAC en snelle processor. Ondersteunt o.a. DSD512/ 384kHz, DSD upsampling, MQA en is Roon Ready.

Handleiding:
Brochure:

Lumin U2

High end Lumin streaming transport voor gebruik met een externe DAC. Voorzien van een interne luxe voeding, een extra luxe behuizing, vijf digitale outputs en een dual-netwerk verbinding.

Handleiding:
Brochure:

Lumin U2 mini

High end Lumin streaming transport met diverse digitale uitgangen, een verbeterde processor en -werking en ondersteuning van o.a. AirPlay 2.

Handleiding:
Brochure:

Lumin Amp

High end Lumin stereo eindversterker, perfect passend bij alle overige Lumin componenten. Eindeloos veel vermogen, extreme dynamiek en veel verfijning in een uniek design.

Handleiding:
Brochure:

Lumin infrared control package

Infrarood afstandsbedienings-kit ten behoeve van alle* Lumin streamers

Handleiding:
Brochure:

Lumin App

De Lumin app is gemaakt in harmonie met de Lumin hardware om de meest intuïtieve en visueel rijke manier te bieden om door uw muziekverzameling te bladeren of tracks en albums te selecteren en af te spelen.

Handleiding:
Brochure: