Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

SOULNOTE Z-3

Extreem krachtige discrete non-NFB voeding

De Z-3 gebruikt dezelfde digitale hoogspanningstransformator als de D-3. Een ongekende 260VA transformator met grote capaciteit wordt gebruikt om vier discrete voedingscircuits zonder NFB te creëren, geïsoleerd van elke circuitwikkeling. Er worden in totaal 16 ultrasnelle SiC-gelijkrichterdioden en 70 elektrolytische condensatoren met een lage vergroting gebruikt. Dit zorgt voor een oneindige zeggingskracht met uitbundige helderheid en directheid.

ZERO LINK

ZERO LINK vermindert het werk van de DAC drastisch en elimineert het gebruik van asynchrone componenten in de DAC-behuizing volledig. In de Z-3 vervangt ZERO LINK elk asynchrone component en zendt alleen signalen die mooi zijn afgevlakt door de klok naar de D/A-converter. De resulterende geluidskwaliteit is een ongekende sprong voorwaarts in het sonische universum. Deze oplossing overtreft het hoogste niveau van analoge weergave.

* Inclusief een speciale ZERO LINK-kabel.

SFP-poort

De integratie van een optische linkmodule opent de deur naar optische kabelverbindingen. En het gebruik van een SFP-RJ45-module maakt compatibiliteit met reguliere LAN-kabelverbindingen mogelijk.

Trouwens: De optische aansluitmodule, RJ45-module, optische kabels en LAN-kabels worden niet meegeleverd met de Z-3.

SC Cut OCXO met extreem lage faseruis

Een SC Cut OXCO is ingebouwd in de speciale SFP-circuitklok. Ondanks dat het een asynchroon apparaat is, is er alles aan gedaan om de effecten ervan te verminderen door de klokkwaliteit te maximaliseren. Wanneer ZERO LINK is aangesloten, wordt de door ZERO LINK verzonden hoogwaardige D/A-omzetter-masterklok gebruikt in het I2S-generatiecircuit en wordt niet-PLL-synchronisatie toegepast.

Een toewijding aan niet-rigide huisvesting

Naast de grondplaat hebben we ernaar gestreefd een niet-rigide behuizing te creëren, inclusief de AC-ingang, I/O-poorten, PCB's en PCB-behuizing. We hebben de volledige knowhow van SOULNOTE toegepast op componenten zoals titanium ringen, het plaatsen van spikes net onder de transformatoren en meer. Het luchtvolume dat door de relatief grote kast wordt gecreëerd, draagt bij aan een ongekend groot geluidslandschap.

SPECIFICATIES

Ingang

SPF, USB

Uitgang

ZERO LINK, USB

Ondersteunde formaten (PCM)

Maximaal 768kHz (AIFF, WAV, FLAC, Apple Lossless, mp3, AAC), 16bit, 24bit, 32bit

Ondersteund formaat (DSD)

Maximaal 22,6 MHz (dsf, diff)

Netspanning

230V AC 50Hz

Stroomverbruik

30W

Buitenafmetingen van de hoofdeenheid

454(B) × 174(H) × 393(D)mm

Gewicht

20kg

Meegeleverde accessoires

Spikeboard, spikes, ZERO LINK-kabel, netsnoer