Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

SOULNOTE A-1

Perfect uitgebalanceerde, discrete non-NFB-circuits

Om het meeste uit de unieke kenmerken van SOULNOTE's originele perfect uitgebalanceerde, non-NFB discrete circuits te halen, hebben we elk klein detail van onze versterkers onderzocht op mogelijke verbeteringen. Op deze manier waren we in staat om nog meer levendigheid en snelheid te bereiken en tegelijkertijd een rijker geluidsbeeld te bieden.


Discrete snelle voeding non-NFB

Naast een nieuw ontwikkelde bifilar-gewonden ringkerntransformator met grote capaciteit en onafhankelijke positieve en negatieve wikkelingen, hebben we de impedantie verlaagd door verschillende condensatoren met kleine capaciteit parallel te schakelen en een gelijkrichterdiode met snel herstel op te nemen. We hebben ook de kleinste details verfijnd om de stroomvoorziening te verbeteren, b.v. door de stroomlussen zo kort mogelijk te maken door de gelijkrichtdiode dicht bij de transformator te plaatsen. Dit verhoogt verder de signaal/ruisverhouding en de snelheid.

Contactloze bedrading

Alle soorten connectoren in de signaalweg zijn geëlimineerd om een volledig contactloos ontwerp te creëren. Een driedimensionale PCB-assemblage resulteert in een lagere impedantie in de voedingslijnen en bedrading en is gebaseerd op sterbedrading. Dit verbetert de signaal-ruisverhouding en elimineert na verloop van tijd slijtage.

Gepaarde uitgangstransistor

De uitgangstransistors hebben een lage Cob, een hoge Ft en extreme nauwkeurigheid. We hebben deze componenten geselecteerd en gekoppeld op basis van hun kenmerken. Ze werken samen om het geluidsbeeld te vergroten en de driedimensionaliteit te verdiepen.

SPECIFICATIES

Maximaal vermogen

80 W × 2 (8 ohm), 120 W × 2 (4 ohm)

Totale harmonische vervorming

0,08% (30 W in 8 ohm)

Frequentierespons

luidspreker (8 ohm 1 W): 3Hz tot 300kHz (± 1,0dB)

Ingangsgevoeligheid/impedantie

LINE1 (balans): 700 mV/16kohm
LINE2, 3, 4: 700mV/8kohm

S/N-verhouding

110dB (IHF A-netwerk)

Netspanning

230V AC 50Hz

Stroomverbruik

190W, 90W (in stand-by)

Externe afmetingen hoofdeenheid

430(B) × 109(H) × 418(D)mm

Gewicht

10kg

Meegeleverde accessoires

afstandsbediening, spikes, netsnoer