Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

Lumin Amp

De Lumin AMP is optisch en klantmatig de beste partner voor Lumin streamers en voorversterkers. Deze audiofiele stereo Lumin eindversterker biedt veel vermogen en houdt zelfs de meest kritische luidsprekers in zijn grip, met een prachtige weergave tot gevolg.

Lumin AMP: puristisch voor de liefhebber

De Lumin AMP is door de ontwerpers zo puur mogelijk aangepakt, om een zo zuiver mogelijk signaal naar de aangesloten luidsprekers et kunnen krijgen. Een behuizing die uit een stuk aluminium is vervaardigd, een echte Dual Mono opbouw en een discreet ontwerp zorgen voor perfecte meet- en klankmatige resultaten. En dankzij de ruim bemeten ringkerntransformator (600VA) heeft elke eindversterker in de Lumin AMP genoeg ademruimte over, terwijl er pure kracht aan de luidsprekers wordt geleverd. Extreem lage ruis en vervorming, gecombineerd met kracht en finesse in de weergave.

De Lumin AMP kan worden gebruikt als stereo eindversterker, in Bridge modus of in Dual Mono opstelling. Dit is eenvoudig instelbaar via de schakelaar aan de achterkant. Daar zijn ook RCA- en gebalanceerde (XLR-ingangen te vinden, net als twee paar luxe terminals voor de luidsprekerkabels. De Lumin AMP levert in stereo 160 Watt vermogen (8 Ohm), 320 Watt in 4 Ohm en gebrugd 640 Watt bij 8 Ohm. Kracht genoeg, dus!

De zwarte Lumin AMP kan ook op bestelling in mat zwart worden geleverd, passend bij de Lumin P1 in mat zwart.