Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

8300MB

Het doel van Audiolab De 8300MB is misschien wel het perfecte voorbeeld van het doel van Audiolab om moeiteloos muziek te reproduceren met prachtige details. De 8300MB is niet alleen een extreem krachtige versterker die 250 W zuivere stroom biedt met een hoge stroomdrive, maar ook een volledig uitgebalanceerde vermogensfase.

 

Intern Intern is de 8300MB gerangschikt als twee complete eindversterkers die brug gekoppeld zijn met de luidsprekeraansluitingen. Elke versterkingsstap wordt gevoed vanuit één van de aansluitingen van de gebalanceerde ingang, vandaar werkt de 8300MB als een volledig gebalanceerde versterker tot aan de luidsprekeruitgang.


De ruisonderdrukking en lagere voorbijgaande vervorming plus het vermogen van de versterker om maximale stroom van de voeding te trekken zijn van een uitzonderlijk hoog niveau, zoals vereist om de muzikale golfvorm nauwkeurig te volgen.

 

Stijl De externe structuur van de 8300MB volgt dezelfde externe structuur van de gehele 8300 serie, met verzachte lijnen, texturen en met behoud van de onmiddellijk herkenbare en eigentijdse stijl van Audiolab. De 8300MB beschikt over een precieze nauwkeurig afgewerkte aluminium behuizing.

 

De functie van de stijl De gestraalde aluminiumafwerking van de 8300-serie, CNC-bewerkte aluminium knoppen en display zien eruit als nieuw, maar bij elk Audiolab product volgt vorm de functie. Het nieuwe display en de bedieningselementen zorgen voor een snelle en intuïtieve toegang via de uitgebreide routeringsopties en filterinstellingen in zowel de A als de CD.

 

Conclusie Het komt erop neer dat de 8300MB uw luidsprekers bevoorraad van een verassend levendig en zeer indrukwekkende muzikale energie.