Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

8300A

De 8300A maakt gebruik van een dual mono-ontwerp wat resulteert in uitstekende nauwkeurigheid. De kern bestaat uit een nieuw ontwerp met twee mono circuits. Wat betekent dat zowel de linker als de rechter audiokanalen een eigen circuit hebben. De interferentie tussen kanalen wordt drastisch verminderd, wat zorgt voor een superieur stereogeluid. Andere doordachte ontwerpelementen omvatten een voeding die zo ver mogelijk van de gevoelige audioprocessors is geplaatst, waardoor de mogelijkheid tot vervorming wordt verminderd.

 

Verbind uw platenspeler met de ingebouwde phono-stage.

Nu de terugkeer van vinyl weer in volle gang is, heeft Audiolab de 8300A voorzien van een ingebouwde phonotrap. In tegenstelling tot de meeste concurrenten accepteert de 8300A zowel MM (Moving Magnet) als MC (Moving Coil) cartridge-ingangen voor volledige compatibiliteit met alle draaitafels.

 

Pre & eindversterker

De 8300A, die op zichzelf al indrukwekkend is, biedt ook een uitstekend upgradepotentieel. Met behulp van pre / power split-functies is het nu mogelijk om één of meerdere eindversterkers van nog hogere kwaliteit toe te voegen, zoals de geweldige Audiolab 8300MB. De dubbele pre-outs zijn ook handig voor andere toepassingen, zoals opnemen of aansluiten op een actieve subwoofer.

 

Gebalanceerde ingangen voor de ultieme verbinding.

Samen met de vijf lijnniveau-ingangen heeft de 8300A gebalanceerde XLR-ingangen. Overeenkomend met een compatibele bron, geven deze de ultieme verbinding met het hoogste niveau van weerstand tegen elektrische interferentie.

 

Soepele nieuwe stijl

Met de aluminium knoppen en verzonken schakelaar, ziet de 8300A er mooier en strakker uit dan ooit. De keuze uit zilver of zwart, gestraalde aluminiumafwerkingen betekent dat de versterker past in een breed scala aan andere hi-fi componenten. Het nieuwe display maakt het eenvoudig om de status van de versterkers te controleren.

 

Met de Audiolab 8300A is het beste nog beter geworden!