Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

STR Integrated Amplifier

De revolutionaire nieuwe STR Integrated Amplifier is gebaseerd op een geheel nieuw platform. Het geeft u meer controle en meer kracht, met meer aansluitopties en geavanceerdere technologie, in een enkel, eenvoudig te gebruiken component. Het combineert de voordelen van een geavanceerde voorversterker met de kracht van een enorme versterker en processor, evenals functies zoals leading-edge DAC, ingebouwde Anthem Room Correctie (ARC), aanpasbare basmanager voor mono of stereo sub-outs, MM en MC phono-ingangen – al met al veel meer functies dan de gemiddelde geïntegreerde versterker. En reken op de digitale signaalverwerkingsinnovaties van Anthem voor een merkbaar hoger niveau van prestatie-realisme. De nieuwe STR Integrated Amplifier stuurt al je entertainmentopties van vandaag en morgen aan.

De STR Integrated Amplifier bevat de nieuwste generatie Anthem Room Correction (ARC), geoptimaliseerd voor stereoprestaties. Deze gepatenteerde kalibratietool, met zijn eenvoudig te gebruiken interface, vormt automatisch de akoestische handtekening van uw luidsprekers voor de best mogelijke geluidskwaliteit in uw unieke luisterruimte. Dit is vooral belangrijk voor de lagere frequenties.

Meer Subwooferopties

STR Integrated Amplifier geeft u meer opties voor configuratie van de subwoofer. Gebruik één subwoofer of twee voor beide kanalen, of twee onafhankelijke kanaalspecifieke subwoofers voor rechts en links. Het basmanagement in combinatie met ARC is uniek ontworpen voor naadloze subwooferintegratie, waardoor een ongelooflijk accurate en levensechte prestatie wordt bereikt.

Premium componenten

De helderheid wordt gehandhaafd met behulp van zorgvuldig geselecteerde componenten, waarvan er vele uitsluitend intern bij Anthem zijn vervaardigd. Wij geloven dat tweekanaals luisteren om aandacht voor detail vraagt. Een component moet extreme kracht en delicate transparantie in evenwicht brengen, waarbij een onberispelijke signaalintegriteit de maatstaf is voor stereoprestaties. Voor dat ultieme doel is de Anthem STR Integrated Amplifier ontworpen met de kortst mogelijke signaalwegen en differentiële analoge naar digitale circuits om artefacten te annuleren en ruis tot een minimum te beperken. De enorme, nauwkeurig gewikkelde ringkerntransformator en de bijpassende extra grote filtercondensatoren werken in harmonie met de high-current, high-output versterkersectie om een verbluffende 550 W per kanaal continu te produceren bij 2 ohm! Piekvermogen is moeiteloos en ogenblikkelijk, zelfs bij het meest uitdagende programmamateriaal. Het gebruik van meerdere bipolaire output transistoren vermindert drastisch de vervorming, terwijl extreme lineariteit, uitgebreide bandbreedte en stressvrije betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Moving Magnet (MM) en Moving Coil (MC) Phono ingangen

Anthem heeft ook rekening gehouden met de weer oplevende populariteit van vinylplaten en heeft afzonderlijke ingangen voor MM en MC elementen, waarbij de phonosectie volledig is afgeschermd om de signaalzuiverheid te behouden. De transparantie en verfijning van de STR Integrated Amplifier onthult de verborgen magie van klassieke media.

Innovatieve elektronica

Niet minder belangrijk is het niet-invasieve Advanced Load Monitoring (ALM) -circuit van Anthem, dat het outputgedeelte van de STR Integrated Amplifier beschermt door constant de temperatuur, stroom en spanning te bewaken om optimale prestaties op de lange termijn te garanderen.

Andere innovaties omvatten een high resolution voorversterker en een digitale sectie, met ondersteuning voor asynchrone USB tot 32-bit / 384 kHz PCM en DSD 2.8 / 5.6 MHz-bronnen. En meer. Afgezien van zijn hypermoderne technologie en Anthem-exclusieve innovaties, vertelt één blik je dat de STR een geheel ander versterker-dier is. Het grote Thin Film Transistor (TFT) -display op het voorpaneel geeft u verrassend eenvoudige controle via een eenvoudig te navigeren instellingsmenu. Het is een onderdeel van het luxueuze nieuwe industriële ontwerp van de STR Integrated Amplifier, een opvallende look die verkrijgbaar is in twee prachtige afwerkingen, zwart of zilver.

The Crafted in Canada Difference

De STR Integrated Amplifier is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in Canada. De STR Integrated Amplifier is de eerste in een reeks nieuwe premium STR-producten van Anthem, de leider op het gebied van audio versterking en besturing.

SUPERIEURE VAKMANSCHAP en degelijke bouwkwaliteit die hand in hand gaan met een schoon, helder geluid van audiofiele kwaliteit over de hele audioband.

Anthem ruimtecorrectie

Audio geoptimaliseerd voor elke ruimte. De STR Integrated Amplifier beschikt over exclusieve Anthem Room Correction (ARC ™) technologie. ARC gebruikt een gekalibreerde microfoon en geavanceerde DSP-algoritmen om de luidsprekerprestaties snel en eenvoudig in elke ruimte te optimaliseren. In slechts een paar eenvoudige stappen meet de microfoon de geluidsoutput, vergelijkt deze met wetenschappelijk optimale responscurven en past de instellingen onmiddellijk aan voor een perfect geluid. Je hoort het verschil dat ARC maakt. De STR Integrated Amplifier ondersteunt ook ARC Mobile, waardoor Anthem Room Correction (ARC ™) nog eenvoudiger te gebruiken is.

Corrigeer de akoestiek van je kamer volgens de methode waarmee je het meest vertrouwd bent:

Vereisten: iOS-apparaat Download de ARC ™ Mobile-app van Anthem naar een iOS-apparaat. Gebruik de ingebouwde microfoon van het iOS-apparaat en meet vijf luisterposities. Het duurt slechts enkele minuten om te voltooien.

Vereisten: iOS-apparaat en de gekalibreerde microfoon Download de ARC ™ Mobile-app van Anthem op een iOS-apparaat. Selecteer "microfoon"in het app-menu, sluit het bijgeleverde 3.5 mm-snoer van een iOS-apparaat aan op de ARC-microfoon met dubbele uitgangsaansluitingen en meet vijf luisterposities. 

Vereisten: pc, gekalibreerde microfoon en Anthem's ARC ™ -software Download en installeer de ARC ™ -software van Anthem op uw pc. Gebruik de meegeleverde gekalibreerde microfoon, USB-kabel en uw pc om ARC uit te voeren. Verbind de pc met STR via de tweede USB-kabel of verbind deze via uw lokale netwerk. Meet maximaal tien luisterposities en, indien gewenst, pas de resultaten aan, stel meerdere configuraties in en druk de grafieken af.

Omzetting van digitaal naar analoog

Krijg premium geluidskwaliteit van uw Windows- of Mac-laptop. De Anthem STR Integrated maakt gebruik van een hoogwaardige, asynchrone USB-audio-ingang om digitaal opgeslagen muziek te vertalen in een prachtig analoog geluid.

Audiofiele aansluitklemmen

Onze speciaal ontworpen, overgedimensioneerde en robuuste aansluitklemmen garanderen te allen tijde volledige vermogensafgifte. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en maken grote luidsprekerkabel connectoren mogelijk.

Stabiel als een rots

Anthem versterkers zijn ongelooflijk stabiel zelfs bij lastige, laagohmige luidsprekerbelastingen, waardoor deze uitstekend klinkende energieleveranciers betrouwbare performers zijn, zelfs onder de meest lastige omstandigheden.

Afneembaar netsnoer

Door een IEC AC-connector toe te passen, wordt de toepassing van lichtnetsnoeren van hoge kwaliteit mogelijk en demonstreren STR Integrated Amplifiers verder hun high-end stamboom.

Zware ringkern voeding

De STR Integrated Amplifier levert een ongelooflijke dynamiek dankzij een enorme "audiofiele goedgekeurde" voeding. De geavanceerde ringkern voedingstransformator en de drievoudige afscherming ervan zorgen voor ultrastille prestaties door de nauwelijks aanwezige strooiveldstraling. Dit levert het pure, zuivere en ruisarme vermogen dat nodig is om de volledige dynamiek van de meest complexe en dynamische muziekopnamen te reproduceren.