Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

STR preamplifier

ANTHEM STR VOORVERSTERKER VOOR KRACHTIGE AUDIOBESTURING

De revolutionaire STR-voorversterker is een nieuw type audiocomponent, waarmee je meer controle en meer verfijningen krijgt, waaronder meer aansluitopties en geavanceerdere technologie, in een enkel, gebruiksvriendelijk component. Het combineert de voordelen van een geavanceerde voorversterker met de kracht van een processor, maar ook functies zoals leading-edge DAC, ingebouwde Anthem Room Correction, aanpasbare basmanager voor mono of stereo sub-outs, MM en MC phono-ingangen; veel meer functies dan de gemiddelde voorversterker. En reken op de digitale signaalverwerkingsinnovaties van Anthem om een merkbaar hoger niveau van prestatie-realisme te realiseren. De nieuwe STR-voorversterker stuurt al je entertainmentopties vandaag en morgen aan.

Conversie van digitaal naar analoog

Krijg premium geluidskwaliteit van uw Windows- of Mac-laptop. De Anthem STR Integrated maakt gebruik van een hoogwaardige, asynchrone USB-audio-ingang om digitaal opgeslagen muziek te vertalen in een prachtig analoog geluid.

Anthem Exclusieve innovaties

De STR-voorversterker bevat de nieuwste en krachtigste generatie Anthem Room Correction (ARC), met 50% meer processing power dan welke andere ARC-versie ook. Deze gepatenteerde kalibratietool, met zijn eenvoudig te gebruiken interface, vormt automatisch de akoestische handtekening van uw luidsprekers voor de best mogelijke geluidskwaliteit in uw unieke luisterruimte. Dit is vooral belangrijk voor de lagere frequenties. Andere innovaties zijn een voorversterker met hoge resolutie en een digitale sectie, die asynchrone USB tot 32-bits / 384 kHz PCM- en DSD 2.8 / 5.6 MHz-bronnen ondersteunt en maakt gebruik van signaalverwerking met 64-bit accumulatie en feedback om de kleinste details in de muziek te bewaren en om degradatie ervan te voorkomen. Het conversie gedeelte van digitaal naar analoog is ontworpen om alle audio informatie in de oorspronkelijke bron getrouw te dupliceren. Om dat effect voor alle invoerresoluties te bereiken, wordt een speciale asynchrone 32-bits / 192 kHz sample-rate conversie gebruikt. Op deze manier is het anti-imaging filter van de DAC-fase alleen geoptimaliseerd voor deze sampling-snelheid, wat resulteert in een audiofrequentiebereik dat ongeëvenaard is in zuiverheid, ongeacht het ingangsformaat. Tijdens dit proces worden de gegevens opnieuw gecodeerd, waardoor immuniteit wordt geboden tegen prestatie-ontsierende bron-jitter

Door de rest van de DAC-circuits worden dunne film hoge precisie weerstanden en super lage ruis op-amps gebruikt voor de laagste vervorming, laagste ruis en meest transparante muziek weergave. Andere DAC-units kunnen op zich al opscheppen over de prestaties van de DAC-chip, maar wij kijken liever naar het ontwerp van het DAC gedeelte als geheel - er zijn geen knelpunten waar dan ook in het DAC-deel van de STR-voorversterker. Afgezien van de allernieuwste technologie, vertelt één blik je dat de STR-voorversterker helemaal een ander verhaal is. Het display op het voorpaneel geeft u verrassend eenvoudige bediening via een eenvoudig te navigeren instellingsmenu en het luxueuze en elegante nieuwe, moderne ontwerp is verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen, zwart of zilver.

Meer Subwoofer opties

De STR-voorversterker biedt u meer opties voor de configuratie van de subwoofer. Gebruik één subwoofer of twee voor beide kanalen, of twee onafhankelijke kanaalspecifieke subwoofers voor rechts en links. Het basbeheer in combinatie met ARC is uniek ontworpen voor naadloze subwooferblending, waardoor ongelooflijk nauwkeurige en levensechte prestaties worden bereikt.

Moving Coil and Moving Magnet Phono

Anthem heeft ook rekening gehouden met de herlevende populariteit van vinylplaten en biedt afzonderlijke ingangen voor moving coil en moving magnet elementen, met de phonosectie volledig afgeschermd om een schoon signaal te behouden. De transparantie en verfijning van de STR-voorversterker onthult de verborgen magie van de klassieke media. Bovendien is de phono-curve continu aanpasbaar voor de juiste weergave van elke plaat die dateert van vóór de RIAA-equalisatiestandaard.

Home Theatre Bypass

Het concept van het combineren van een stereo-voorversterker met een thuisbioscoopsysteem wordt naar een geheel nieuw niveau gebracht. De STR-voorversterker ondersteunt twee subwooferkanalen naast de twee frontenkanalen. Zowel XLR als RCA-aansluitingen zijn beschikbaar voor alle kanalen en de HT Bypass-stand wordt ingeschakeld terwijl de voorversterker in stand-by staat. Op deze manier hoeft u deze niet aan te zetten bij het kijken naar films. Om de zuiverste signaalweg mogelijk te maken, worden relais gebruikt om de ingangen hard te bedraden naar de uitgangen - de STR-voorversterker wordt in wezen een rechte draad.

Premium-componenten

Helderheid wordt gehandhaafd met zorgvuldig geselecteerde componenten, waarvan er vele uitsluitend intern bij Anthem zijn gemaakt. Wij geloven dat tweekanaals luisteren om aandacht voor detail vraagt, waarbij een onberispelijke signaalintegriteit de maatstaf is voor de beste stereoprestaties. Om dat uiteindelijk te bereiken, is de Anthem STR-voorversterker ontworpen met de kortst mogelijke signaalwegen en differentiële analoog-naar-digitaal circuits om artefacten uit te sluiten en ruis tot een minimum te beperken.

SUPERIEUR VAKMANSCHAP

De degelijke bouwkwaliteit voor schoon, helder geluid van audiofiele kwaliteit door het hele frequentiespectrum.

Audio geoptimaliseerd voor elke ruimte

De STR-voorversterker beschikt over exclusieve Anthem Room Correction (ARC ™) technologie. ARC gebruikt een gekalibreerde microfoon en geavanceerde DSP-algoritmen om de luidsprekerprestaties snel en eenvoudig in elke ruimte te optimaliseren. In slechts een paar eenvoudige stappen meet de microfoon de geluidsuitvoer, vergelijkt deze met wetenschappelijk optimale responscurven en past uw instellingen onmiddellijk aan voor een perfect geluid. Je hoort onmiddellijk het verschil dat ARC maakt.

De STR-voorversterker ondersteunt ook ARC Mobile, waardoor Anthem Room Correction (ARC ™) nog eenvoudiger te gebruiken is.

Download de ARC mobiele app. Corrigeer de akoestiek van uw kamer op de manier die u het prettigst vindt: Gemakkelijk en goed Vereisten: iOS-apparaat Download de ARC ™ Mobile-app van Anthem op een iOS-apparaat. Gebruik de ingebouwde microfoon van het iOS-apparaat en meet vijf luisterposities. Het duurt slechts enkele minuten om te voltooien.

Nog steeds gemakkelijk maar beter

Vereisten: iOS-apparaat en de gekalibreerde microfoon

Download de ARC ™ Mobile-app van Anthem op een iOS-apparaat. Selecteer "microfoon" in het app-menu, sluit de meegeleverde 3,5 mm-kabel van een iOS-apparaat aan op de ARC-microfoon met dubbele uitgangsaansluitingen en meet vijf luisterposities.

Professioneel en het beste

Vereisten: pc, gekalibreerde microfoon en Anthem's ARC ™ -software.

Download en installeer de ARC ™ -software van Anthem op uw pc. Gebruik de meegeleverde gekalibreerde microfoon, USB-kabel en uw pc om ARC uit te voeren. Verbind de pc met STR via de tweede USB-kabel of verbind deze via uw lokale netwerk. Meet maximaal tien luisterposities en indien gewenst, pas de resultaten aan, stel meerdere configuraties in en druk de grafieken af.