Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

P5

De 59kg (!) wegende P5 is Anthem's best klinkende en meest krachtige 5-kanaals eindversterker.

Multi-Mono design Per kanaal is elke eindversterker opgebouwd uit een eigen epoxyglas printplaat, koellichaam en voeding waardoor 'overspraak' tussen de verschillende kanalen wordt voorkomen.

Zware ringkerntrafo's De voeding van elke versterker is opgebouwd rondom een grote ringkerntrafo (één per kanaal) die veel en schoon vermogen kan leveren.

14 Bipolaire transistors per kanaal Het vermogen van een versterker is direct gerelateerd aan het aantal eindtransistors. Hoe meer, hoe groter het beschikbare vermogen die nodig is om crescendo's in muziek en donder en explosies in films weer te geven. En hoe hoger de stroomreserve van de versterker.

Design zonder zekeringen In plaats van zekeringen die de geluidskwaliteit kunnen verslechteren maakt Anthem in de P5 gebruik van zelfherstellende PTC's (Positive Temperature Coefficient thermistors). Zodra de oorzaak van het in werking treden van de beveiliging weer verdwenen is herstelt de schakeling zichzelf automatisch.

3 Power On/Off opties

  • handmatig, met de Aan/Uit-schakelaar op het frontpaneel
  • op afstand, via de 12-Volt Trigger input op het achterpaneel
  • automatisch, met een gepatenteerde Auto-On/Off schakeling die detecteert als er een ingangssignaal binnenkomt en weer uitschakelt als er 20 minuten lang geen signaal meer binnenkomt

RCA en XLR ingangen Op het achterpaneel is voor elk kanaal afzonderlijk een schakelaar aanwezig waarbij gekozen kan worden uit RCA (ongebalanceerd) of XLR (gebalanceerd). In het geval van XLR kan gekozen uit 0dB of -6dB.

Overgedimensioneerde aluminium koellichamen Omdat geforceerde koeling met ventilatoren zorgt voor ongewenste bijgeluiden heeft Anthem gekozen voor passieve koeling met grote computergemodelleerde koellichamen van 7758 cm2 per kanaal. Deze zorgen voor een optimale warmteafgifte zodat de versterker koel blijft.

Specificaties

EAN809918000771TriggerJa
MerkAnthemUitgangsvermogen (RMS)325 Watt (8 ohm)
Garantie3 JaarVersterkte kanalen5 (surround)
-NeeWeergave kanalen5.0 (surround)
Aanbevolen doorHi-Fi+, Tech Radar, What Hi-FiHoogte (cm)23.8
CategorieSurround eindversterkerBreedte (cm)49
IngangenRCA (Line in), XLR (Gebalanceerd)Diepte (cm)57.2
KleurZwart

 

© 2022 Look & Listen ®

Look en Listen

Nieuws

Nieuw: THORENS

De mooiste analoge producten voor de fijnproever!

Lees meer

Informatie