Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 899 25 56

M1

Class D De 'D' in Class D staat niet voor Digital, maar voor het vierde (A,B,C,D) type versterker wat wordt erkend door de IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). De meeste Class D versterkers presteren klankmatig slechts matig, maar de M1 maakt gebruik van een ander type versterking die alleen de voordelen van Class D heeft en niet de nadelen. Het resultaat is een uitzonderlijk efficiente versterker (6x efficenter dan een conventionele versterker) gecombineerd met high-end klankprestaties.

8 MOSFETS, geen relais Elk van de acht 65A MOSFET's kan een piekstroom leveren van 260 Ampere. De M1 is volledig stabiel bij elke luidsprekerbelasting. Voor een zo zuiver mogelijk geluid wordt in de signaalweg geen gebruik gemaakt van relais.

3 Power On/Off opties

  • handmatig, met de Aan/Uit-schakelaar op het frontpaneel
  • op afstand, via de 12-Volt Trigger input op het achterpaneel
  • automatisch, met een gepatenteerde Auto-On/Off schakeling die detecteert als er een ingangssignaal binnenkomt en weer uitschakelt als er 20 minuten lang geen signaal meer binnenkomt

RCA en XLR ingangen Op het achterpaneel is voor elk kanaal afzonderlijk een schakelaar aanwezig waarbij gekozen kan worden uit RCA (ongebalanceerd) of XLR (gebalanceerd). In het geval van XLR kan gekozen uit 0dB of -6dB.